Sivut

torstai 23. helmikuuta 2012

Minä mökötän

Ihmetteleekö kukaan miksi en ole postannut aikoihin? Saatte lopettaa ihmettelyn. Minua masentaa laittaa tänne vaivalla ottamiani ja muokkaamiani kuvia, joita kukaan ei sitten kommentoi. Eikä tämä ole huomionkerjäystä, vaan totuus.

Ja sitten ne Minkan kuvat. Tukholman tuliaskuvia en ole saanut laitettua kuntoon.



Ja jos vain ketään kiinnostaa, menen kahden viikon päästä Pariisiin.

8 kommenttia:

  1. Voi, äläs masennu. Ei minunkaan blogiini useat kommentoi, vain pari ja niistäkin on osa kavereita. Kerron sulle, vaikka en aina kommentoi (koska olen laiska), luen ja katselen kuviasi mielelläni! Ne ovat niin kauniita, kuten nämäkin! :)
    Hyvää matkaa Pariisiin, mäkin tahtoisin sinne! T^T

    VastaaPoista
  2. Mun kommentointisääntönä on yleensä se, että jos ensinäkemältä tiiän mitä haluan sanoa, niin kommentoin. Jos pitää ruveta erikseen keksimään jotain sanottavaa niin aina ei riitä aika/ei saa mitään järkevää aikaseksi.

    Tästä postauksesta halusin kehasta Minkan chippejä, tosi kauniit. :O

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia :) minkalla on muuten iihanat chipit!

    VastaaPoista
  4. Nättejä kuvia, Minkalla on ihanat ripset ja silmät. :3

    VastaaPoista
  5. Kiitos teille. :) Ja kyllähän minä tiedän että ihmiset kommentoivat, kun keksivät kommentoitavaa, ja itsekkin olen erittäis laiska kommentoimaan. :I Nyt vain kiehahti yli kun olen pitkään pyytänyt parannus ehdotuksia niitä saamatta ja sitten vielä 0 kommenttia saanut postaus päälle...

    VastaaPoista
  6. Laitoin sulle viestiä Carolinestä pullip suomessa :)
    Mutta ihania kuvia ja kaaaunis nukke :> <3

    VastaaPoista
  7. Aws, ihania uusia kuvia Miniasta. Ihaniaa<33 Kuules minäkin tiedän,kun kukaan ei kommentoi blogiin tai pullariin vaivalla laittamia kuvia. Siitä tulee sellainen olo, että eikös näitä kelpuuteta ollenkaan ;______; Mutta ihani kuvia vielä kerran, odottelempa innolla seuraavia, äläkä masennu! :"))

    VastaaPoista
  8. Tunnen tuskasi .____. Blogissamme on 200 näyttökertaa, muttei ainuttakaan kommenttia... rasittavaa...Noh, ei auta kuin postailla. Eihän niitä lukijoita taivaalta sada ;D Tyttösesi on ihunia <33 Rakastan blogiasi, ja tarkistan sen päivittäin :DD

    VastaaPoista